Recreation Park De Boshoek offers you everything the modern tourist needs to optimally enjoy their vacation. Including two restaurants, first rate facilities, plenty of playgrounds, an extensive animation program for all ages and wellness facilities.

 
 
 
 
 

Especially for the kids!

Animals, Sports & Games

Action & Relaxation

Food & Drinks on your vacation

Service & Reception

Te doen tijdens de vakantie

Heeft u zin om wat leuks te doen tijdens uw vakantie? Dan bent u op De Boshoek aan het juiste adres! Zowel op De Boshoek als in de omgeving van Voorthuizen zijn ontzettend veel leuke dingen te doen. Of u nou van een museum- of saunabezoek houdt of gezellig weg wilt met de kids: met de hoogste attractiepark dichtheid van Europa is er op de Veluwe voor ieder wat wils. Bovendien zijn veel activiteiten eenvoudig te boeken via De Boshoek. Doe snel inspiratie op bij een van de volgende pagina's! 

Te doen in de omgeving
Te doen in de omgeving

Te doen in de omgeving

Op vakantie op de Boshoek in Voorthuizen? Bekijk snel alle leuke dingen om te doen in de omgeving van de Veluwe! Wat gaat u deze vakantie doen?
Op De Boshoek
Op De Boshoek

Op De Boshoek

Verblijft u nu op De Boshoek? U hoeft zich niet te vervelen op dit leuke vakantiepark in Voorthuizen! Bekijk snel wat u op De Boshoek kunt doen.
Map
Map

Map

Find your favorite vacation spot at Holiday Park De Boshoek's map. Camping, a home, glamping or luxurious with wellness. Choose your wonderful vacation!