Holidaypark De Boshoek
Ratings

Ratings

REVIEWS FROM PREVIOUS GUESTS

Below is a selection of reviews from the past two years.

1506 reviews
  1. 8.4

    Gezellig en relaxt sfeertje Allerlei activiteiten mogelijk.

    June 2024 - Gerja L. stayed in two-person Hotel Lodge 

  2. 8.4

    Veel speelmogelijkheden Mooi veld met ruime plekken en speeltuin voor de kinderen Kinder-sanitair Alles schoon Fijn en sfeervol sanitairgebouw Familie-douche

    June 2024 - Lindsey H. stayed in Camping pitch 

  3. 9.1

    Leuke accommodaties voor ieder wat wils, wij hadden de hotellodge, super en van alle gemakken voorzien leuk dat er ook meer dan voldoende koffiecups beschikbaar waren voor herhaling vatbaar

    June 2024 - manon B. stayed in two-person Hotel Lodge 

  4. 10

    Mooi park!

    June 2024 - Dennis M. stayed in Voortse Villa Wellness for four people 

  5. 9.1

    Het was een goed verzorgd park en een mooie accamodatie!

    June 2024 - Suzanne H. stayed in 6-person luxury safari tent 

  6. 8.3

    Mooi park prachtige ligging Sanitair was super schoon Vaatwasser heel handig Wij waren zeer tevreden

    June 2024 - Henny B. stayed in Camping pitch 

  7. 8.2

    De Tiny house vond ik hartstikke luxe. Ik zat aan de rand van het park wat mij heel veel privacy gaf.

    June 2024 - Caroline D. stayed in Two-person Hotel Lodge 

  8. 8.1

    Prachtige jacuzzi, heerlijk beschut. Mooi park met goede faciliteiten. Lekker rustig.

    June 2024 - Rachel C. stayed in 4-person Voortse Vill Wellness Plus 

  9. 9

    Alles is netjes, personeel is vriendelijk en mooie omgeving!

    June 2024 - C. d. stayed in 2-person Comfort Hotel Room 

  10. 9

    Wij zaten in een hotellodge en dat was perfect. Bedden opgemaakt en alles bij de hand. Geen groot huis maar precies wat we wilden en nodig hadden.

    June 2024 - A.B v. stayed in two-person Hotel Lodge 

1506 reviews
8.9