1. Veiligste klimbos van Nederland
  2. Geschikt uitje voor jong en oud
  3. Midden in de natuur op de Veluwe

Central in the Netherlands, near Apeldoorn and Amersfoort, an exit on the A1 and located in the direct surroundings of campings, hotels and restaurants from the picturesque village Garderen. Want to challenge yourself with your family, friends, school trip, business outing, kids party or with your partner?

Come to the Veluwe, to Climbing Forest Garderen!

Vraag tickets aan bij Events op de Veluwe

U kunt nu tickets voor Klimbos Garderen aanvragen via ons nieuwe platform Events op de Veluwe. Via dit platform kunt u allerlei activiteiten en uitjes boeken en eventueel combineren met een mooi arrangement. Events op de Veluwe is een initiatief van De Boshoek en werken samen als partners om u een zo uitgebreid en aantrekkelijk mogelijk aanbod te geven.

Bekijk de mogelijkheden op Events op de Veluwe!
 
 

Vier jouw vrijgezellenfeest in Voorthuizen!

Ook hiervoor kunt u terecht bij Events op de Veluwe! Combineer diverse activiteiten om een compleet dagje uit als vrijgezellenfeest te organiseren! In diverse stijlen, soorten en maten kunnen wij je helpen om het programma samen te stellen. Van activiteit tot heerlijk eten.
 

Bedrijfsuitjes op de Veluwe!

Het is tijd voor een bedrijfsuitje op de Veluwe! Met Events op de Veluwe stel je jullie bedrijfsuitje op maat eenvoudig samen. De leuke activiteiten op de prachtige Veluwe maken jullie bedrijfsfeest tot een groot succes!