Recreatiepark De Boshoek
Boshoek

Hotel room

Availability and Price

Facilities

Accommodations

  1. Hotel rooms

Accommodation specifications

  1. Pets allowed
  2. Central heating
  3. Living room with an LCD TV

Park facilities

  1. Pedestrian zone
  2. Near restaurant
  3. Near swimming pool

Kitchen

  1. Two-ring gas stove
  2. Nespresso
  3. Kettle
  4. Microwave oven
  5. Completely furnished kitchen with full kitchen inventory
  6. Fridge freezer combination

Badkamer

  1. Bathroom with shower, sink and toilet

Buiten

  1. Garden furniture
 

Description

Book a 3 star hotel in the Veluwe at De Boshoek. The place to go out, or enjoy your rest! ✓ Central location ✓ Many facilities

Enjoy a hotel stay on the Veluwe in a hotel chalet for 2 persons. Your hotel room is fully furnished and equipped with all conveniences, including two comfortable box-spring beds, a sitting area with a television, a kitchen (excluding dishwasher) and a bathroom with a toilet, washbasin and shower. Free Wi-Fi is also available. The hotel rooms are located on a car-free part of the park. You can park your car in the nearby car park.

The hotel chalets at De Boshoek have a 3-star rating. Make your stay complete with a delicious breakfast at Hotel De Boshoek! You can add breakfast to your booking.

Sustainable stay💚 Upon arrival, the beds will be made and a set of towels will be provided. In the context of sustainability, we omit daily cleaning and towel change. Would you like to use this service anyway? Then add the package "Daily cleaning" to your reservation.

 

Inclusief bij elke boeking

    GRATIS WIFI BIJ JOUW ACCOMMODATIE
    ZWEMMEN IN HET BINNEN- EN BUITENZWEMBAD
    ANIMATIEPROGRAMMA VOOR JONG EN OUD TIJDENS VAKANTIES EN FEESTDAGEN

225 reviews


  1. 8.1

    Natuur, faciliteiten, omgeving

    July 2024 - Sandy E.

  2. 8.8

    No review left

    July 2024 - Annemiek K.

  3. 8.8

    No review left

    July 2024 - Karin V.

  4. 9.6

    Relaxed

    July 2024 - Lisette B.

  5. 9.8

    De lokatie , onze hotelchalet was goed en keurig, met alles erop en eraan. Door omstandig heden hebben we niet alles kunnen gebruiken maar we hebben heerlijk geslapen en zijn na onze overnachting naar Nijkerk/Putten gegaan voor het Vistifal aldaar. We zijn te laat gearriveerd vanuit Den Haag door files om andere dingen te kunnen doen. Maar we hebben het ervaren als lekker rustig en relaxed.

    June 2024 - Geerlings F.

  6. 9.4

    No review left

    July 2024 - Giovanni G.

  7. 9.6

    No review left

    June 2024 - Niek v.

  8. 9.6

    Man war für sich und hatte aber alles was man braucht direkt dabei. Es war sauber und Mitarbeiter freundlich. Der Preis war angemessen.

    June 2024 - Petra S.

  9. 9.6

    Wij hebben voor de derde keer genoten in een hotelchalet. Volgende keer gaan we voor een huisje ! Personeel is super aardig. En vooral voor kids ideaal. Genoeg vermaak op het park. En zo leuk het buiten zwembad was nu open. ( 2 keer in de herfst geweest) Kleinzoon van 10 wilde vanmorgen niet naar huis hihi. Dat zegt genoeg..... Weer heerlijk paar dagen herinneringen gemaakt. Hopelijk tot gauw !

    June 2024 - Karin D.

  10. 8

    Huisjes zien er goed uit en de camping ruim opgezet!

    June 2024 - Yvonne V.

  11. 8.1

    Prachtig onderhouden tuinen met wilde bloemen tussen de huisjes en veel prachtige vaste planten.

    June 2024 - José B.

  12. 9.8

    Altijd schoon en netjes! Fijne bedden ! Fijn dat je toch keuken hebt! Lekkere koffie ! Al jaren maken wij gebruik van een hotel chalet en elke keer weer een feestje! Bedankt!

    June 2024 - Jeannet R.

  13. 8.2

    Formule vh hotel, combinatie hotel/chalet. Ontbijt was heerlijk en gezellig

    June 2024 - P.C.M C.

  14. 10

    Es war insgesamt ein rundum gelungener Ferienaufenthalt.

    May 2024 - Jamal S.

  15. 8.6

    Het was een mooi huisje met precies genoeg ruimte, dat was erg fijn. Het park was ook erg leuk met heel veel voorzieningen. De fietsen die verhuurd werden zijn fantastisch! We zijn wel bij de receptie geweest en hadden moeite met een parkeerplek vinden, maar het personeel was onwijs vriendelijk en behulpzaam dus het was zo opgelost!

    May 2024 - Dorrit H.

 
  • Hotel room for 2 people
  • With seating and bathroom and kitchen
  • Central location in the resort
  • In a car-free part of the resort