Read how guests have experienced their stay on De Boshoek!

551 reviews
 1. 8.9

  Ik was al eens eerder op jullie park geweest maar dat was minstens 20 jaar geleden. Nu weer terug geweest en als heel prettig ervaren. Mooie accomodaties en het park is mooi opgezet. Viel me op dat park keurig verzorgd eruit zag mbt planten/tuinen ed maar zag ook geen vuil enzo liggen. Vonden het fijn dat er iedere dag gezwommen kon worden en omdat de ligging van de boeshoek zo centraal is, is er in de omgeving veel te doen. Het enige minpunt voor ons was de overlast van al die k#t vliegen. En.....jullie bedden waren top! We hebben heerlijk geslapen

  July 2021 - - H. stayed in Zeumeren 6-person bungalow

 2. 8.6

  Top vakantie in de Safari tent! Mooi speeltuin op het veld super!

  July 2021 - Amy H. stayed in Safari tent, 6-person

 3. 10

  No review left

  July 2021 - Marion P. stayed in Veluwe lounge for four people

 4. 8.7

  No review left

  July 2021 - Manuela H. stayed in Campsite with private sanitary

 5. 8.6

  Privé sanitair

  July 2021 - Jos T. stayed in Campsite with private sanitary

 6. 9.2

  We hebben heerlijk genoten maar 2 nachtjes geweest om het uit te proberen met de kids maar het voelde als een week 👌 Voor de kinderen leuke speelplek voor de deur bij de tent dat was super!

  July 2021 - Miranda M. stayed in Campsite with private sanitary

 7. 9

  De safaritent was fantastisch . De ervaring van het buiten leven , maar toch ook luxe. Onze dochter van 1,5 heeft zich perfect vermaakt in het zwembad en de speeltuinen . De croissantjes waren heerlijk en ook bestelde grill maaltijd was erg lekker .

  July 2021 - Kirsten V. stayed in 6-person luxury safari tent

 8. 8.6

  No review left

  July 2021 - Jeroen E. stayed in Hotel room

 9. 9.3

  Fijne omgeving, prettig huisje, s avonds rustog

  July 2021 - Anita V. stayed in 4-person bungalow Heuveltjes

 10. 8.7

  Wij verbleven in de gloednieuwe accomodatie op nr. 102. Wij waren de 1e bewoners, erg fijn! Alles nieuw, wat een geluk! Prachtig aangelegde tuin waar we heel wat zonuren konden meepakken. Geen overlast ervaren wbt geluiden. Het was er heerlijk stil. Alles op loopafstand. Het eten was erg goed bij t Restaurant. En het nieuw aangelegde binnenplein, daar kon je prachtig zitten. Kinderen mooi in speeltuin. Wij zijn hier 6 dgn geweest en we hebben het ontzettend fijn gehad hier! Recreatie park Zeumeren dichtbij. Mooi om met kinderen naar toe te gaan, te fietsen, hard te lopen vanaf t park.

  July 2021 - Robert H. stayed in 4-persoons Voortse Villa