Holidaypark De Boshoek

Safari tent, 6-person

Availability and Price

Facilities

 1. Pets allowed
 2. Whistling kettle
 3. 4-burner stove
 4. Playground on the camping field
 5. Car-free campsite
 6. Electrical heater
 1. Private sanitary facilities
 2. In a quiet area
 3. Garden furniture
 4. Porch
 5. Near sanitary facility
 6. Near playground
 1. Living room with an LCD TV
 2. Microwave oven
 3. Completely furnished kitchen with full kitchen inventory
 4. Senseo coffee maker
 5. Fridge freezer combination
 

Description

Camping in luxury in a luxurious 6-person safari tent with private sanitary? Choose glamping in Recreation park De Boshoek!Child-friendly and with all facilities.

The robust safari tent offers you a luxurious form of camping. The tent is fully equipped, including a kitchen with a 4-burner gas stove, combi-microwave, Senseo coffee machine and fridge-freezer, a spacious dining table, a television, a bedroom with two single beds and a bedroom with two bunk beds. The safari tent is suitable for 6 persons and has a sturdy look thanks to the tent look and wooden furniture.

The ultimate glamping experience includes private sanitary facilities. That is why you will find a private sanitary unit next to the tent with a toilet, sink and shower. The spacious safari tents are located on the car-free camping part of the park. Enjoy the sunshine and the view from the veranda with scaffoldwood furniture.

You can stay in our Safari tent during the camping season from March to October.
 

Inclusief bij elke boeking

  GRATIS WIFI BIJ JOUW ACCOMMODATIE
  ZWEMMEN IN HET BINNEN- EN BUITENZWEMBAD
  ANIMATIEPROGRAMMA VOOR JONG EN OUD TIJDENS VAKANTIES EN FEESTDAGEN

18 reviews


 1. 8.4

  De inrichting van de velden, de grootte van de plaatsen, veel voorzieningen voor kinderen en in goede staat en de ligging. De app werkt ook heel goed, incl. meldingen bij activiteiten of nieuwsberichten. We hebben een heerlijke tijd gehad en kwamen tijd tekort om alles te doen wat we wilden doen, dus komen graag nog eens terug!

  May 2024 - Eva B.

 2. 8.6

  Wij hebben een heerlijk verblijf gehad op camping de Boshoek. Wij verbleven in een safaritent die van alle gemakken was voorzien. De kinderen konden heerlijk spelen bij het speeltoestel in het midden van het veld, ideaal! Wij als ouders konden ze goed zien vanaf de veranda bij de tent. Ook hebben we gegeten op het terras bij het restaurant terwijl de kinderen konden spelen op het speelplein. De kinderdisco was ook favoriet. Kortom; Wij hebben een geslaagde vakantie gehad!

  May 2024 - Anita M.

 3. 9.7

  Zeer klantgericht, vriendelijk en behulpzaam personeel van receptie tot schoonmakers en horeca en onderhoud mensen

  October 2023 - Erwin D.

 4. 8.6

  Hele goede service, heel kindvriendelijk

  September 2023 - Amber G.

 5. 8.2

  Wij verbleven met 3 kinderen in een safaritent. Wat wij leuk vonden was dat er overal iets te doen is voor de kinderen. Speeltuinen, tennisbaan, voetbal, zwemmen, dansen, animatie. Onze kinderen zijn eigenlijk niet bij de animatir geweest, niet omdat ze het niet leuk vinden maar omdat er al zoveel te doen is op het park bleef daar geen tijd meer voor over.

  August 2023 - Marlies R.

 6. 8.4

  We vonden de safaritent erg leuk. Mooi ingericht. Goeie bedden. Fijn dat sanitair apart was vd tent. Fijn dat wij op kenteken naar binnen kunnen.

  August 2023 - JW O.

 7. 8.3

  No review left

  August 2023 - Emil O.

 8. 8.8

  No review left

  August 2023 - Marina K.

 9. 9.1

  No review left

  August 2023 - Bernadette B.

 10. 8.1

  Veel, mooie speelvoorzieningen Goed restaurant Mooi, verzorgd en groen park Bezorg service van friet en pizza werkt uitstekend.

  August 2023 - Stephanie D.

 11. 8.1

  De opstelling van de safaritenten waar wij in zaten, mooi overzicht op het speelveld en de kinderen zo

  August 2023 - Raymon L.

 12. 9.5

  Ik vond het echt boven verwachting leuk! Wij zijn normaal van de kleine campings zonder veel faciliteiten. (30 plekken) maar we vonden nu een paar nachten als last minute en toch maar proberen. De service van al het personeel en de faciliteiten waren ronduit fantastisch. Mijn zoon van 4 is al twee dagen verdrietig dat we er niet meer zijn dus dat zegt wel hoe leuk hij het vond! Daarom als we nog een gratis verblijf zouden winnen zou hij extra blij zijn! ;-)

  July 2023 - Joost v.

 13. 9.9

  De kids hebben heerlijk gespeeld en konden veilig zelf op ontdekking over het park.

  July 2023 - Edith G.

 14. 9.3

  Es war alles wirklich sehr zu unserer Zufriedenheit und wir werden aufjedenfall noch einmal unseren Urlaub dort verbringen. Vielen Dank und bis bald

  July 2023 - Jasmin W.

 15. 8.6

  De warme (vakantie) sfeer ervaar je direct als je het terrein op rijdt. Het ziet er gezellig en vriendelijk uit. Voor mijn dochtertje en mij was het helaas niet mogelijk om langer dan een nacht te blijven. Maar we hebben beide aangegeven dat wij nog een keer langs willen komen, maar dan minimaal een lang weekend. Wij hebben niet alles kunnen zien/ ervaren. Jullie hebben zoveel te bieden. Een top camping/park!

  June 2023 - Marleen N.

 
 • Safari tent with private bathroom
 • 2 bedrooms
 • Veranda overlooking the camping field