Kom gezellig Kerst vieren op de Veluwe. U krijgt 35% korting op alle verblijven tijdens het Kerstweekend van 23 t/m 27 december 2016.

Heeft u nog geen plannen met Kerst?
Komt dat even goed uit!

35% korting tijdens Kerst bij De Boshoek!

Gezellig als u met het gezin in een van onze chalets komt verblijven. Viert u het wat groter? Verblijf dan comfortabel in onze bungalows. Gaat u helemaal los en komt de hele vriendengroep of familie langs? Geen probleem! We hebben diverse grote groepsaccommodaties welke super gezellig zijn tijdens de Kerst!

Het Kees & Wil Otterplein (bij Western Plaza, in het hart van het park) is sfeervol aangekleed om het kerstgevoel compleet te maken. Sfeervolle muziek, knapperend haardvuurtje, warme chocomelk, winters springkussen en nog veel meer!

Vier Kerst op de Veluwe bij Recreatiepark De Boshoek met 35% korting!

Vol op activiteiten tijdens de Kerstvakantie op De Boshoek

Ook in de Kerstvakantie is er een enthousiast animatieteam voor de kleine peuters t/m de tieners (12 jaar). We zullen in de ochtenden knutselen en ‘s middags een leuk sport of spel gaan doen.
Onze olijke vriend Keessie en nette vriendin Willie zullen zeker niet ontbreken. Zij gaan er samen met u en de kinderen een leuk feestje van maken tijdens de MiniDisco.
Bekijk al de geplande activiteiten hier

In December op vakantie met korting!

Wil u al wat eerder op vakantie? Van 9 t/m 23 december krijgt u ook 35% korting op uw verblijf!

Voorwaarden

  • Genoemde Kerstkorting geldt alleen tijdens verblijven van 23 t/m 27 december 2016.
  • De korting geldt alleen op verblijven geboekt na 15 november 2016. Boekingen die daarvoor gemaakt zijn, kunnen geen aanspraak maken op de korting.