Read how guests have experienced their stay on De Boshoek!

626 reviews
  1. 8.3

    Het park en de medewerkers stralen een positieve sfeer uit.Zeker voor de kinderen. Het hoeft allemaal niet super lux te zijn , maar de sfeer en het gevoel van waardering naar de klant is zeer goed. kortom wij komen zeker terug

    April 2020 -  stayed in 2-person Luxurious Hotel Room

  2. 8.2

    No review left

    April 2020 -  stayed in 6 person Veluwe lodge Wellness Plus

  3. 9.9

    Veel faciliteiten voor kids, ondanks Corona nog genoeg te doen vind ik.

    April 2020 -  stayed in Motorhome pitches

  4. 7.6

    We hadden een kampeerplaats geboekt, maar door corona maatregelen was deze gesloten op last van de gemeente. Er is ons toen een bungalow aangeboden. Zeker mooie service

    April 2020 -  stayed in Wilbrink 6 to 8-person bungalow

  5. 7.8

    Mooie chalets Incl. ontbijt

    April 2020 -  stayed in Veluwe lodge for four people

  6. 7.8

    Personeel is vriendelijk en staan klaar voor je als er vragen of opmerkingen zijn. Eventuele problemen worden snel aangepakt en opgelost voor je. Corona virus speelt nu een grote rol waardoor er alleen contact op afstand mogelijk is.

    April 2020 -  stayed in Hotel room

  7. 7.9

    No review left

    March 2020 -  stayed in Group Villa for 24 people

  8. 7.3

    De hotelkamers waren erg ruim en van alle gemakken voorzien. Prima als hotel. Het ontbijt was ook goed verzorgd.

    March 2020 -  stayed in Hotel room

  9. 8.4

    Relaxte sfeer, gastvrij, de bier- en burgerworkshop was erg leuk, we konden onze eigen gang gaan, prima begeleid door Luke.Relaxte

    March 2020 -  stayed in 6-persoons Veluwelodge XL

  10. 9.5

    Super servicegericht personeel. Ze denken mee en handelen daar ook naar. Heel flexibel. Het hotelkamer-chalet is een mooie combinatie van een hotelkamer en een huisje. Van alle gemakken voorzien, inclusief een keuken. Top. Ook het ontbijt was goed verzorgd en gevarieerd. Een eitje kon ter plaatse worden gebakken.

    March 2020 -  stayed in Hotel room