1. The ideal group outing
  2. Personalized game for your company
  3. In combination with a fun cooking workshop
 

Het Dinerspel Employee of the Year is een game waarbij de capaciteit van de werknemers wordt getest. Wie is creatief, heeft tactisch inzicht en kan het beste samenwerken?
Tijdens dit Dinerspel strijden de teams tegen elkaar tijdens een zestal onderdelen. Uiteraard is dit spel gepersonaliseerd op de gegevens van uw bedrijf.
Wie worden dit jaar Employee of the Year?

Wie wordt Employee of the Year tijdens dit Dinerspel?

Dit Dinerspel is geadviseerd vanaf 18 jaar en te reserveren vanaf 8 personen.
In overleg kunnen er vragen in het spel opgenomen worden welke door u bedacht zijn. Zo kunt u uw medewerkers echt op de proef stellen.

Onze gastheer of gastvrouw zorgt voor de recepturen en een drankje, u voor de mankracht en de volledige uitvoering. Deze Veluwse burger met huisgemaakte friet (door ons gebakken) moet u gePROEFd hebben!

Inclusief een proeverij met 3 bijzondere bieren (u krijgt uiteraard een gevuld glas met één van uw favorieten uit de bierproeverij  de overige dranken zijn op nacalculatie).
Vanaf 8 personen te reserveren. Indien u met meer dan 24 personen wil reserveren, vraag dan naar de mogelijkheden.

Dinerspel met Kookworkshop | ultiem groepsuitje

Aansluitend kunt u gezellig napraten tijdens het diner. Ook wordt er een Bierquiz gehouden. U transformeert van bierliefhebber naar bierexpert! En u bakt de heerlijkste burgers tijdens het drinken van een lekker biertje.

Directly make an online reservation

You will be referred to Events in the Veluwe, where you can make a reservation for this package.

Book your package here!
 
Kookworkshop Klussen met Bier & Burgers in Voorthuizen bij De Boshoek