Crazy Quad Festijn + friet & snack

Hij is snel, wendbaar en erg origineel. We hebben het over de razend populaire quad! Quad rijden is voor de avonturiers die niet bang zijn om vies te worden. Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen quad rijden. Je betaalt € 24,50 per kind (bij 4 kinderen) voor 2 quads.

Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen quad rijden. Er zijn quads in diverse maten zodat iedere leeftijd plezier kan hebben.
Na een korte instructie over veiligheid en behendigheid kunnen de kinderen het parcours op.

Quad rijden op kinderfeestje

Quad rijden op kinderfeestje in Voorthuizen
 
Quad rijden op kinderfeestje in Voorthuizen
Buggy rijden op kinderfeestje in Voorthuizen
 
Quad rijden op kinderfeestje in Voorthuizen

Stoer kinderfeestje in Voorthuizen

Natuurlijk is er gezorgd voor extra veel uitdaging. Zo zijn er verschillende hindernissen en aan het einde kunnen de kinderen even vrij rijden.
En of dat nog niet genoeg is, ga je ook nog lekker frietjes eten bij Western Plaza met een snack naar keuze, onbeperkt ranja en voor iedereen een cadeautje!

De kosten voor quad rijden tijdens een kinderfeestje bedragen € 24,50 per kind (max. 5 kinderen en 2 quads).
Kom je met meer dan 5 kinderen quadrijden? Vraag dan even naar de mogelijkheden. Vanaf 6 kinderen is er een toeslag voor extra quad € 45,- per quad.

Wij adviseren quad rijden tijdens een kinderfeestje voor kinderen vanaf 4 jaar. Informeer van tevoren duidelijk naar het aantal beschikbare quads om teleurstelling te voorkomen.

De volwassenen horen er vandaag helemaal bij, voor u hebben we onbeperkt warme dranken en friet met een snack naar keuze.
(u betaalt € 6,50 per volwassene)

 

Maak er een extra leuk kinderfeestje van!

Maak dit feestje nog completer met een van de volgende opties.
Geeft dit tijdens het reserveren wel even aan.

Bowlen + € 3.00
In de grot van Bedrock Bowling kunt u 4 computergestuurde banen vinden. Kinderbowlen was nooit leuker dan bij Western Plaza. Het bijhouden van een score is niet nodig, dat doet de baan automatisch. Zo kunt je je helemaal richten op het spel.

Midgetgolf + € 2.00
Midgetgolf is voor iedereen leuk! Op onze 18 holes kunnen de kinderen allerlei hindernissen verwachten. Die hindernissen zorgen ervoor dat het spelletje nog spannender wordt. Wie gaat er winnen? De 18 holes bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden om goed te oefenen!

Oud Hollandse spelen + € 4.50
In een tijd van computergames en socialmedia is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oud hollandse tafelspellen. Er zijn 6 verschillende spellen aanwezig

Iets om te smullen + vanaf € 0,80
Bij een feestje hoort uiteraard wat lekkers. Of het nou chips, een ijsje of een zakje snoep voor thuis is: overal is aangedacht.

Zwemmen + € 2.50
Naast western plaza, is het binnen zwembad. Al regent het buiten pijpenstelen, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd behaaglijk. De temperatuur van zowel het kleuterbad als van het bad van 7 x 13 meter ligt rond de 30°.

Snoephuisje maken + € 4.75
Knibbel knabbel knuisje, hoe mooi wordt jouw snoephuisje? Om te smullen zo lekker, of te mooi om op te eten? Je hoeft gelukkig niet gelijk te beslissen, want we maken een mooie cadeaubox waarin jij je snoephuisje mee naar huis kan nemen. Een vet gaaf snoephuisje verdient natuurlijk wel een prachtig vervoersmiddel, dus pimp jouw cadeaubox tot een mooi kunstwerk. Snoephuisje smulfeest wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij de uitvoering van het snoephuisje maken en cadeaubox versieren ondersteunt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

Hoefijzer versieren + €2,50
Een echte hoefijzer van onze pony`s, mee naar huis? Dat kan! Maar eerst gaan we de hoefijzer prachtig versieren.

More Quad rijden