1. Unique buggy route
  2. Good activity for groups
  3. Combined with a delicious buffet
 

Buggy rijden op de Veluwe!

Lekker buggy rijden in een stoere buggy. Langst deze mooie route komt u bijzondere plekjes op de Veluwe tegen, het zal u veel plezier bezorgen. Een buggy mag bestuurd worden met een geldig rijbewijs b en gezond verstand. Er is plek voor 2 personen per buggy.

Arrangement buggy rijden

Dit arrangement is boekbaar vanaf 1 persoon met geldig rijbewijs B. Aanvullende voorwaarden staan vermeld in de huurvoorwaarden.
U kunt buggy rijden als individu of als groep. Er zijn 10 buggy’s tegelijkertijd beschikbaar. Is de groep groter dan 20 personen, dan kunnen wij de groep opdelen en een wisselactiviteit aanbieden.

Wild West Buffet Gold

Tot in de puntjes verzorgd! Dit buffet biedt u een smaakvolle beleving van begin tot einde met een uitgebreide keuze aan voorgerechten, luxueuze vleessoorten en bijgerechten.
Onder het genot van een kopje koffie sluit u de avond gezellig met zijn allen af. Boekbaar vanaf 15 volwassenen. € 82,95 per volwassene.

Tijdens dit arrangement rijdt u route Voorthuizen. Een mooie route van 37 km in het buitengebied van Voorthuizen. Deze route rijdt u in ongeveer 2 uur.

Direct bookings online

You will be referred to Events in the Veluwe, where you can book this package.

Book your package here!
 

The Wild West Gold package consists of:

Wild West Buffet op de Veluwe in Voorthuizen