Gegarandeerd een succes!
Een uurtje bowlen met voor- of achteraf een patatje met een snack naar keuze, onbeperkt ranja en een cadeautje.
Gezellig een uur bowlen in onze bowlinggrot is gegarandeerd een feest, we zingen omdat je jarig bent, zetten gezellige muziek aan en natuurlijk mag de discoverlichting ook niet ontbreken.
Tijdens het hele arrangement krijgen jullie onbeperkt ranja.

Gezellig bowlen op Kinderfeestje in Voorthuizen

Lukt het niet om een strike te gooien? Dan zetten we de hekjes omhoog zodat de bal niet in de goot rolt. Daarna of juist daarvoor eet je lekker knapperige frietjes met een snack.
Het feest maken we compleet met een cadeautje!

Ga met elkaar de strijd aan op de interactieve bowlingbanen. Er zijn diverse spellen beschikbaar die u zelf kunt kiezen op het touchscreen. Bestel hiermee ook eenvoudig uw drankje vanaf de bowlingbaan. Zo mist u geen moment van het spannende spel en kunt u de maximale fun factor eruit halen!

Wie wint er op jouw kinderfeestje?

De volwassenen hebben vandaag uiteraard ook een feestje. U hoort er vandaag helemaal bij, voor u hebben we onbeperkt warme dranken en friet met een snack naar keuze en gooi gerust een balletje mee met de kinderen.
(u betaalt € 6,50 per volwassene)

Reserveer dit  kinderfeestje vanaf 4 kinderen. Je betaalt € 9,50 per kind.

 
Bowling party in Voorthuizen at De Boshoek
Bowling party in Voorthuizen at De Boshoek
Bowling party in Voorthuizen at De Boshoek

Maak er een extra leuk feestje van!

Wil je niet alleen bowlen, maar ook nog wat extra’s? Dat kan!
Kies een van de volgende opties en geef dit door in je reservering.

Midgetgolf +€ 2.00
Midgetgolf is voor iedereen leuk! Op onze 18 holes kunnen de kinderen allerlei hindernissen verwachten. Die hindernissen zorgen ervoor dat het spelletje nog spannender wordt. Wie gaat er winnen? De 18 holes bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden om goed te oefenen!

Oud Hollandse spelen +€4.50
In een tijd van computergames en socialmedia is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oud hollandse tafelspellen. Er zijn 6 verschillende spellen aanwezig

Iets om te smullen + vanaf €0,80
Bij een feestje hoort uiteraard wat lekkers. Of het nou chips, een ijsje of een zakje snoep voor thuis is: overal is aangedacht.

Zwemmen + €2.50
Naast Western Plaza, is het binnenzwembad. Al regent het buiten pijpenstelen, in het sfeervolle, mediterrane zwembad van Recreatiepark De Boshoek is het altijd behaaglijk. De temperatuur van zowel het kleuterbad als van het bad van 7 x 13 meter ligt rond de 30°.

Snoephuisje maken + € 4.75
Knibbel knabbel knuisje, hoe mooi wordt jouw snoephuisje? Om te smullen zo lekker, of te mooi om op te eten? Je hoeft gelukkig niet gelijk te beslissen, want we maken een mooie cadeaubox waarin jij je snoephuisje mee naar huis kan nemen. Een vet gaaf snoephuisje verdient natuurlijk wel een prachtig vervoersmiddel, dus pimp jouw cadeaubox tot een mooi kunstwerk. Snoephuisje smulfeest wordt gecoördineerd door onze gastvrouw, de ondersteuning bij de uitvoering van het snoephuisje maken en cadeaubox versieren ondersteunt u zelf (dit laatste tot veel plezier van de jarige).

Hoefijzer versieren + €2,50
Een echte hoefijzer van onze pony`s, mee naar huis? Dat kan! Maar eerst gaan we de hoefijzer prachtig versieren.

More Bowlen