De Kerstvakantie is nog maar net voorbij en de volgende schoolvakantie staat al bijna weer voor de deur: Voorjaarsvakantie!

En de Voorjaarsvakantie is op De Boshoek goed gevuld met leuke activiteiten voor jong en oud!

Bekijk hier een aantal hoogtepunten uit het programma

Voorjaarsvakantie week 1  18 t/m 24 februari:

Elke ochtend is de kidsclub open voor de kids om een geweldige knutsel voor in het huisje of de caravan te maken. In de vakantie sporten? Ja hoor, heerlijk in de buiten lucht! Maar dan wel op een relaxte vakantiemanier. Mocht het toch te koud zijn? Dan gaan we uiteraard lekker naar binnen in de kidsclub. Aan het eind van de dag is het tijd om te swingen met ons vrolijke vriend Keessie & nette vriendin Willie op de bekende liedjes van de MiniDisco.

Zaterdag:            Koekjesbakken en koksmuts maken., De kok heeft voor iedereen een bolletje deeg klaarliggen en lekkere versiersel om je koekjes mee te versieren.
Het spannende moordmysterie! Wil jij de detective helpen zoeken naar het moordwapen, de plaats delict en de dader?

Zondag:               Muziek bingo. Het wordt swingend de middag doorkomen, misschien krijg jij je liedjes-blaadje wel vol en ga je er van door met de hoofdprijs.

Dinsdag:              PannenkoekenParty. Houd jij van pannenkoeken en een klein feestje? Dan moet je zeker komen!

Donderdag:        Familie lentetocht. Alle papa’s, mama’s of opa’s en oma’s opgetrommeld, we gaan lekker met de hele familie de buitenlucht in.
Filmavond. Heerlijk een filmpje kijken zonder papa of mama. Maar samen met de animatie, popcorn en ranja. Dat is pas vakantie!

Bekijk het volledige animatieprogramma voor alle activiteiten.

 

Voorjaarsvakantie week 1  24 februari t/m 5 maart:

Elke ochtend is de kidsclub open voor de kids om een geweldige knutsel voor in het huisje of de caravan te maken. In de vakantie sporten? Ja hoor, heerlijk in de buiten lucht! Maar dan wel op een relaxte vakantiemanier. Mocht het toch te koud zijn? Dan gaan we uiteraard lekker naar binnen in de kidsclub. Aan het eind van de dag is het tijd om te swingen met ons vrolijke vriend Keessie en nette vriendin Willie op de bekende liedjes van de MiniDisco.

 

Zaterdag:            Koekjesbakken en koksmuts maken., De kok heeft voor iedereen een bolletje deeg klaarliggen en lekkere versiersel om je koekjes mee te versieren. Zoet of zout spel. Zoet is goed en                               zout is fout. Met dit spel heb je niet alleen je ogen nodig, maar ook je smaak!

Zondag:               Dieren bingo. Wij gaan geen bingo spelen met cijfertjes, maar met dieren. Dat is toch veel leuker?

Dinsdag:             PannenkoekenParty. Houd jij van pannenkoeken en een klein feestje? Dan moet je zeker komen!

Donderdag:       Minion Mania. Ga op zoek naar de verschillende Minions en probeer zoveel mogelijk vragen die de Minions stellen goed te beantwoorden.

Zaterdag:            Koekjesbakken en koksmuts maken., De kok heeft voor iedereen een bolletje deeg klaarliggen en lekkere versiersel om je koekjes mee te versieren.

Weerwolven. Dit spannende en geheimzinnige spel zorgt voor veel mysterie. Wie is toch wie?

Bekijk het volledige animatieprogramma voor alle activiteiten.