Het is op De Boshoek elke vakantie: The most wonderful time of the year. Ook in de kerstvakantie is er een enthousiast animatieteam voor de kleine peuters t/m de tieners (12 jaar).

Op Recreatiepark De Boshoek is er altijd wat te doen. Zo ook in de Kerstvakantie.

We zullen in de ochtenden knutselen en ‘s middags een leuk sport of spel gaan doen.
Onze olijke vriend Keessie en nette vriendin Willie zullen zeker niet ontbreken. Zij gaan er samen met u en de kinderen een leuk feestje van maken tijdens de MiniDisco.

Hoogtepunten activiteiten Kerstvakantie
week 1: 24 t/m 30 december 2016

Zaterdag 24 december: Het Kees & Wil Otterplein is sfeervol aangekleed om het Kerstgevoel compleet te maken. Sfeervolle muziek, knapperend haardvuurtje, warme chocolademelk, winters springkussen en nog veel meer. Deze dag sluiten we af met een heus Kerstverhaal, mooier kunt u uw Kerstavond niet beginnen.

Kerst 25 en 26 december: Heerlijk Kerst-tafelgrillen bij Western Plaza of 3-gangen Kerstdiner bij Restaurant Proef! Vooraf reserveren voor 22 december bij Western Plaza via 0342-471297 of per mail. Vooraf reserveren voor 22 december bij Proef! via 0342-786989 of per mail.

Dinsdag 27 december: Pizza maken. Hoe ziet de lekkerste pizza ooit eruit? Je mag ’m zelf komen maken! Draw something. Een top spel voor de koude wintermaanden, of je nou kan tekenen of niet.

Donderdag 29 december: Koekjesbakken en koksmuts maken. De kok heeft voor iedereen een bolletje deeg klaarliggen en lekkere versiersels om je koekjes mee te versieren. Filmavond. Heerlijk een filmpje kijken in De Boshoek Bios zonder papa of mama. Maar samen met het animatieteam, popcorn en ranja. Dat is pas vakantie!

Benieuwd naar het hele animatieprogramma? Bekijk hem hier!

Hoogtepunten activiteiten Kerstvakantie
week 2: 31 december 2016 t/m 8 januari 2017

Zondag 1 januari: Nieuwjaarsdisco met Keessie & Willie! Wij zetten de bubbels al klaar en er moet natuurlijk geproost worden op een geweldig Nieuwjaar met veel leuke dingen.

Woensdag 4 januari: Record jacht. Verbreek je eigen record of misschien zelfs wel het wereldrecord!

Donderdag 5 januari: Koekjesbakken en koksmuts maken. De kok heeft voor iedereen een bolletje deeg klaarliggen en lekkere versiersels om je koekjes mee te versieren. Filmavond. Heerlijk een filmpje kijken in De BoshoekBios zonder papa of mama. Maar samen met het animatieteam, popcorn en ranja. Dat is pas vakantie!

Benieuwd naar het hele animatieprogramma? Bekijk hem hier!